De top 10 beste babyfles van 2024

Marieke · 3 Maart 2023

Beste babyfles van 2024

3 mrt. 2023

Wil je graag een nieuwe babyfles voor je kind kopen? In deze review ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een complete top 10 van beste babyfles voor je samengesteld. Neem de korte reviews door en schaf direct de beste babyfles aan.

Het uitkiezen van de beste is geen gemakkelijke klus. Je hebt hier mogelijk nog geen ervaring mee of je krijgt mogelijk last van keuzestress. Ongeacht wat precies de situatie is, is het van belang om je even goed in het huidige aanbod te verdiepen. Met deze babyfles review maak je dit zo makkelijk mogelijk voor jezelf.

Marieke

Al op jonge leeftijd was ik dol op baby’s. Ik was graag met mijn neefjes en nichtjes bezig, terwijl ik zelf pas een paar jaar oud was. De liefde voor baby’s is nooit verdwenen. Ook nu ben ik nog het liefste elke dag met baby’s bezig. Dat is dankzij Degrotebabygids.nl gelukkig mogelijk. Met deze website heb ik van mijn hobby echt mijn werk kunnen maken. Daarnaast vind ik het super dat ik mijn kennis over babyproducten met je kan delen op deze website. Dit doe ik overigens niet in mijn eentje, maar samen met een team van specialisten.

Inhoud

Top 5 beste babyfles van dit moment

Bijgewerkt op: 27 jul. 2023

Wil je een goede babyfles aanschaffen? Of wil je voor de allerbeste babyfles gaan? In beide gevallen raden wij je aan om onderstaande 5 reviews even door te nemen. In deze 5 reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste babyfles van dit moment. Dat deze varianten als beste uit onze test zijn naar voren zijn gekomen, heeft puur te maken met de vele voordelen.

1. Philips Avent SCD809/01 Anti-Colic Combi Babyfles (125ml) + (260ml) met AirFree Ventiel

5/5

De Philips Avent SCD809/01 Anti-Colic Combi Babyfles (125ml) + (260ml) Met AirFree Ventiel is gemakkelijk schoon te maken, heeft een grote opening voor een makkelijke vul- en schoonmaak en is geschikt voor de meeste Philips Avent flessenwarmer. Zo kun je altijd de juiste temperatuur aanhouden voor je kleintje. Ook is de babyfles uitgerust met de bekende en populaire Philips Avent Natural-speen, die het voeden zo natuurlijk mogelijk maakt. De Philips Avent SCD809/01 Anti-Colic Combi Babyfles is gemaakt van onbreekbaar polypropyleen en is BPA-vrij, waardoor deze babyfles veilig en hygiënisch is. De fles is ook voorzien van een kijkvenster zodat je gemakkelijk het voedingsvolume kunt zien. De fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is bovendien uitgerust met een druppelvrije spout, waardoor je geen druppels meer op je kleintje krijgt. Deze combifles is daarom een echte aanrader voor de gezonde voeding van jouw kleine.

2. Philips Avent Glazen SCF053/17 Natural-babyfles 1m+ 240ml

5/5

Philips Avent Glazen SCF053/17 Natural-babyfles 1m+ 240ml is de perfecte manier om je baby op een natuurlijke manier flessenvoeding te geven. Deze BPA-vrije zuigfles is gemaakt van zuiver en veilig glas en heeft een ultra zachte speen die het gevoel van de borst nabootst. Daarnaast is de vorm van de speen zo ontworpen dat deze de meest natuurlijke drinkhouding van de baby ondersteunt. Dankzij het antikrampjes-ventiel worden darmkrampjes en ongemak vermindert. De fles heeft een capaciteit van 240 ml en is geschikt voor baby's vanaf 1 maand oud. Deze Philips Avent Glazen SCF053/17 Natural-babyfles biedt uitkomst bij het geven van flessenvoeding aan je baby. De fles is gemakkelijk schoon te maken en heeft een stevige bodem, waardoor hij niet gemakkelijk omvalt. Bovendien is het makkelijk om de fles te vullen, dankzij de grote opening. Daarnaast biedt de fles meer controle over de melkstroom, zodat je kunt bepalen hoe snel je baby drinkt.

3. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 250ml

5/5

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standard Fles 250ml biedt ouders een veilige oplossing voor het voeden van hun baby's. Het ventiel in de fles werkt als een luchtafscheider, waardoor lucht niet meer in de melk terecht komt. Dit maakt colic en andere maagklachten voorkombaar. De fles is zo ontworpen dat de speen de baby de controle geeft over de stroom van de melk, waardoor de baby zelf zijn voedingsritme kan bepalen. De fles is gemaakt van een stevig, BPA-vrij materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. De fles kan in de vaatwasser of met een borstel worden schoongemaakt. Het is ook mogelijk om de fles te steriliseren met een stoomsterilisator. Daarnaast wordt er ook een borsteltje meegeleverd om de moeilijk bereikbare plekken in de fles goed schoon te maken. De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standard Fles 250ml is het ideale product voor ouders die een veilige en comfortabele voedingsmethode zoeken voor hun baby. Deze fles biedt de ideale voedingsomgeving voor baby's om te genieten van het voeden.

4. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen Brede Hals Flessen 3 stuks

5/5

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen Brede Hals Flessen 3 stuks biedt een unieke oplossing voor baby's die last hebben van darmkrampjes, reflux, spugen, boeren en winderigheid. Het bevat 2 brede halsflessen (270 ml) en 1 brede halsfles (150 ml). Deze flessen hebben een uniek ventielsysteem dat zorgt voor positieve druk, wat vergelijkbaar is met borstvoeding. Dit systeem behoudt vitamine C, A en E en voedt vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. De fles heeft ook een unieke spenen met een vorm die geïnspireerd is op de natuurlijke manier van voeden. Hierdoor wordt de kans op eventuele tepel-speenverwarring verminderd. Ook is de overgang van borst naar fles en omgekeerd gemakkelijker. Daarnaast bevat het startpakket 3x fase 1 spenen, 2x fase 2 spenen, 2x fase 3 spenen en 2 reinigingsborsteltjes. De flessen zijn vaatwasserbestendig (bovenste rek op maximaal 60 graden) en bevatten geen BPA, pvc, lood en ftalaten. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottle Startpakket Flessen Brede Hals Flessen 3 stuks is een uniek product dat de gezondheid van uw baby verbetert. Het helpt bij het verminderen van darmkrampjes, reflux, spugen, boeren en winderigheid. Met deze flessen krijgt uw kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes voeding met alle nodige vitamines en mineralen. Daarnaast zorgt de speciale spenen ervoor dat de overgang van borst naar fles en omgekeerd gemakkelijker wordt, waardoor er geen tepel-speenverwarring optreedt. Kortom, deze Dr. Brown's flessen geven uw kindje alle voedingsstoffen die het nodig heeft.

5. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Giftset Standaardfles

5/5

Deze set bevat alle benodigdheden voor het voeden van een baby. Elke set bestaat uit vier flessen, twee speentjes, twee ventielsystemen, twee luiers en twee flessenborstels. De flessen hebben een unieke, ontworpen vorm die gemakkelijk te hanteren is voor moeders en voeders. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen en vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. De set is een geweldige optie voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, comfortabele manier om hun baby te voeden. De Dr. Brown's Options+ Anti-colic Giftset Standaardfles is zacht voor de tere huid van je baby en zorgt ervoor dat voedingsstoffen behouden blijven. Daarnaast biedt het een eenvoudige manier om de flessen schoon te maken, door middel van een handige flessenborstel. Met deze set kunnen ouders er zeker van zijn dat hun baby comfortabel kan worden gevoed.

Nog 5 interessante babyfles

Heb je nog niet de perfecte babyfles gevonden? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld, terwijl je nu pas met 5 babyfles kennis hebt gemaakt. Mogelijk vind je in onderstaande 5 reviews wel de perfecte babyfles voor jou en je baby.

6. Difrax Anti-Colic S-Babyfles Natural 170 ml Blossom/Roze

5/5

De Difrax S-fles Natural Blossom 170 ml is de ideale babyfles voor je kleine. Met het unieke Anti-colic ventiel, de speciale S-vorm en de trendy kleur blossom is dit de perfecte babyfles voor elke dag. Dankzij het Anti-colic ventiel dat vacuüm zuigen voorkomt, kan jouw kleintje rustig en ontspannen drinken. Bovendien is de S-fles voorzien van een afschroefbare bodem, waardoor de fles eenvoudig te vullen is met ijsblokjes moedermelk of gemakkelijk gereinigd kan worden na gebruik. Met de Difrax S-flesverwarmer opwarm je de fles binnen 3 minuten op borstvoedingstemperatuur. Zo heeft je baby altijd de juiste temperatuur voor een fijne en ontspannen drinkervaring. De Difrax S-fles Blossom is de perfecte babyfles voor je kleintje. De Difrax S-fles Natural Blossom 170 ml is dus de perfecte babyfles voor je kleintje. Dankzij het Anti-colic ventiel, de speciale S-vorm en de trendy kleur is dit de perfecte fles voor je kleine. Met de afschroefbare bodem kun je de fles eenvoudig vullen met ijsblokjes moedermelk of na gebruik eenvoudig reinigen. Met de Difrax S-flesverwarmer opwarm je de fles binnen 3 minuten op borstvoedingstemperatuur, zodat je kleintje altijd de juiste temperatuur heeft voor een fijne en ontspannen drinkervaring. Ook is de fles vanaf de geboorte te gebruiken (ook bij premature baby's). Kortom, de Difrax S-fles Blossom is de perfecte babyfles voor je kleintje. De Difrax S-fles Natural Blossom 170 ml is dus de perfecte babyfles voor je kleintje. Met het Anti-colic ventiel en de speciale S-vorm zorgt deze fles voor een constante stroom van flesvoeding, waardoor de kans op boeren, spugen en buikkrampjes verminderd wordt. De fles is voorzien van een afschroefbare bodem, waardoor de fles eenvoudig te vullen is met ijsblokjes moedermelk of na gebruik eenvoudig gereinigd kan worden. Met de Difrax S-flesverwarmer opwarm je de fles binnen 3 minuten op borstvoedingstemperatuur, zodat je kleintje altijd de juiste temperatuur heeft.

7. Philips SCD301/01 Natural starterset voor pasgeborenen

5/5

De Philips Natural-fles is gemaakt met een unieke, vrije vloeistoftechnologie, waardoor de speen altijd op de juiste temperatuur blijft. De Natural-fles is gemaakt van supersterk, duurzaam glas en is voorzien van een antikleeflaag, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. De fles is gemakkelijk te vullen en te gebruiken, dankzij het brede mondstuk en de graduele markeringen. De starterset bevat ook twee Natural-flessen met een lekbewijs, een spenenkap met twee spenen, twee voedingskussentjes, twee voedingszakjes en twee voedingshoesjes. De voedingskussentjes zijn gemaakt van zacht en ademend materiaal, zodat het kind comfortabel kan eten. De voedingszakjes en -hoesjes zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig op te bergen. De starterset is de perfecte keuze voor jouw pasgeborenen. De Philips SCD301/01 Natural starterset voor pasgeborenen biedt alles wat je nodig hebt om je baby een veilig en comfortabel voedingsmoment te geven. De speen is gemaakt van een zacht en vrij flexibel materiaal, wat meer lijkt op de borst. De brede mondstukken, het antikleeflaagje en de graduele markeringen maken de fles gemakkelijk om mee te werken. Bovendien bevat de starterset twee voedingskussentjes, voedingszakjes en voedingshoesjes, zodat je alles bij de hand hebt om je.

8. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles 120ml

5/5

Dr. Brown’s Options + Anti-Koliek Standaard Fles 120ml biedt het beste van twee werelden. Het unieke ventielsysteem voorkomt dat lucht in de fles komt en helpt bij het voorkomen van koliek. De kenmerkende vorm van de fles zorgt ervoor dat de baby meer comfort heeft bij het voeden. De fles heeft een ergonomische vorm die de handen van de ouder helpt bij het voeden. De fase 1 speen voelt zacht aan en is ook gemakkelijk schoon te maken. De fles wordt geleverd met een reinigingsborsteltje, wat het makkelijker maakt om de fles schoon te houden. De fles is vrij van BPA, ftalaten en PVC en is daardoor veilig in gebruik. Met deze fles heb je het beste van twee werelden: het voorkomen van koliek en een comfortabel voeden voor je baby.

9. Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset voor pasgeborenen 0M+ met AirFree Ventiel

5/5

Deze Avent Anti-Colic startersset bevat alles wat je nodig hebt om jouw baby een veilige, gezonde start te geven. Hij bevat twee Anti-Colic flessen en twee verschillende speentjes, elk met twee standen. De flessen hebben een capaciteit van 125ml en 260ml. Daarnaast bevat de set ook twee kleinere bekers met verschillende drukpunten en een flessenborstel. Deze set is ook geschikt voor koelkasten en sterilisatoren, zodat je je spullen altijd hygiënisch kunt houden. De Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset biedt niet alleen onze nieuwe, innovatieve AirFree ventiel technologie, maar ook een complete set alle benodigdheden om je baby veilig te voeden. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je baby een gezonde start te geven, zonder dat je er extra spullen voor hoeft te kopen. Geniet van de beste luchtstroom, zonder luchtbelletjes en luchtinsluitingen. Geef je baby een optimale voeding, zonder dat je last krijgt van darmkrampjes of reflux. Kortom, de Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset is de perfecte oplossing voor elke ouder. Met de Philips Avent Anti-Colic SCD807/00 Startersset krijg je alles wat je nodig hebt om je baby veilig en gezond te voeden. Deze set bevat twee Anti-Colic flessen met een capaciteit van 125ml en 260ml, twee verschillende speentjes, twee kleine bekers en een flessenborstel. Daarnaast is de set ook geschikt voor koelkasten en sterilisatoren. Met de AirFree ventiel technologie houd je de speen altijd vol met melk, zodat je jouw baby altijd gemakkelijk en zonder problemen rechtop kunt voeden. Bovendien vermindert dit ook darm.

10. Dr.Brown's Startpakket standaardflessen 3 Stuks

5/5

Deze flessen en spenen zijn speciaal ontworpen met een comfortabelere voeding voor de baby. De flessen hebben een speciale groef aan de voorkant, waardoor het voeden eenvoudiger en natuurlijker is. De antikoliek-ventiel voorkomt luchtbelletjes in de melk, waardoor het voeden comfortabeler wordt. De spenen zijn gemaakt van superzachte siliconen en hebben een fysiologische vorm voor een soepele overgang van de borst naar de fles. De spenen hebben ook een geïntegreerd ventiel dat voorkomt dat uw baby te veel lucht binnenkrijgt. De spenen zijn geschikt voor alle Dr. Brown's-flessen en kunnen gewoon in de vaatwasser worden gereinigd. Het dr. Brown's Startpakket Standaardflessen 3 Stuks is een perfect cadeau om te geven aan een baby. De flessen en spenen zijn van hoge kwaliteit en zullen de baby helpen comfortabeler te voeden. Met dit startpakket krijgt u niet alleen drie standaardflessen, maar ook twee fase 1 en twee fase 2 spenen, waardoor het voeden op elke leeftijd comfortabeler wordt.

Hoe kies je de beste babyfles uit?

Zeker als je een kersverse ouder bent, sta je voor veel uitdagingen. Je hebt niet alleen met de opvoeding van je baby te maken, maar ook met de verzorging hiervan. Bovendien draag je vanaf dit moment een grote verantwoordelijkheid. Het is daarom des te belangrijker om alleen voor de beste babyfles te gaan. Maar, hoe kies je uit bovenstaande 10 varianten nou de best geteste babyfles uit? Dat doe je door onderstaande tips even goed op te volgen:

Kijk goed naar de eigenschappen per variant

De bovenstaande 10 babyfles lijken in de basis op elkaar, maar verschillen qua bepaalde eigenschappen. Het is daarom belangrijk om per variant even goed naar de eigenschappen te kijken. Bepaal daarbij ook voor jezelf aan welke eigenschappen jij de meeste waarde hecht.

Bespaar niet onnodig op je babyfles

Het leven van je prachtige baby is onbetaalbaar. Bespaar daarom niet onnodig op de aanschaf van een nieuwe babyfles. Durf juist te investeren, zodat je echt van het beste van het beste kunt genieten. Hier heb je eigen belang bij, maar dit is uiteraard ook in het belang van je kind.

Ga voor kwaliteit voor je babyfles

De bovenstaande 10 babyfles zijn als beste uit onze test naar voren gekomen. Dit is te danken aan de samenstelling en eigenschappen van deze varianten, maar ook aan de kwaliteit. Als je voor één van deze 10 babyfles kiest, ben je van de gewenste kwaliteit verzekerd.

Veelgestelde vragen over babyfles

Dit hangt volledig af van de variant waar je voor gaat. Zoals je aan bovenstaande varianten kunt zien, lopen de prijskaartjes behoorlijk uiteen. Je doet er daarom verstandig aan om voor jezelf over het beschikbare budget na te denken.

Deze selectie hebben wij op basis van ons eigen onderzoek gedaan. Doordat wij dit onderzoek zelf verricht hebben, kun je blind afgaan op de adviezen wij je geven. Tijdens het testen van de verschillende babyfles hebben wij bovendien op alle mogelijke eigenschappen, pluspunten en minpunten gelet.

Ja, deze babyfles review is 100% betrouwbaar. Wij hebben immers zelf de producten getest en geselecteerd. Bovendien werken wij niet met fabrikanten of merken samen. Dit betekent dat merken of fabrikanten ook geen hoog plekje in onze top 10 ‘kunnen kopen’. Bij andere websites werkt dat spijtig genoeg wel op die manier.

Ons laatste woord over babyfles

Met deze informatie geven we jou de kans om de beste en meest bevredigende babyfles voor jouw behoefte te kiezen. We hopen dat je met het lezen van dit artikel een goed beeld hebt gekregen van wat er op de markt is. Met deze informatie kun je de juiste babyfles kiezen die aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen van wat een babyfles moet bieden. Als je nog steeds vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.